ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Συνάδελφοι,

Η Κεντρικη Εφορευτικη Επιτροπη κι μετά από εκτενέστατη συζήτηση με τις παρατάξεις – συνδυασμούς έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη των οργάνων του συλλόγου, θα γίνει σύμφωνα  με το νέο νόμου του κου Χατζηδάκη με δυο τρόπους ηλεκτονικά και με αυτοπρόσωπη παρουσία.

Η ηλεκτρονική ψηφοφορία θα γίνει από την ΔΕΥΤΕΡΑ 21/11/22 από ώρα 09:00, έως και την ΤΡΙΤΗ 22/11/22 έως ώρα 18:00.

Την Κυριακή 20/11/22 ΟΛΑ τα μέλη που έχουν δηλώσει το κινητό τους τηλέφωνο στο Μητρώο του Συλλόγου, θα λάβουν ένα μήνυμα (SMS) από το σύστημα ψηφοφοριών «ΖΕΥΣ» με το οποίο θα καλούνται να ψηφίσουν στις εκλογές του ΠΣΣΤΟ-ΟΤΕ για την ανάδειξη των Κεντρικών και Περιφ. Οργάνων του Συλλόγου.

Το μήνυμα θα έχει ένα προσωπικό και απόρρητο σύνδεσμο (link) ο οποίος θα σας οδηγήσει στον διαδικτυακό τόπο του συστήματος ηλεκτρονικής ψηφοφορίας «ΖΕΥΣ».

Προσοχή!  Για να ψηφίσετε θα πρέπει να έχετε πρόσβαση στο Internet από το κινητό σας. Θα πρέπει να έχετε «έξυπνο» τηλέφωνο (smart phone) και να υπάρχει σε αυτό εγκατεστημένο κάποιο από τα προτεινόμενα προγράμματα περιήγησης στον παγκόσμιο Ιστό (web browser). Τα προτεινόμενα προγράμματα περιήγησης (web browser) είναι :
1.  Mozilla Firefox, θα το βρείτε στην διεύθυνση : https://www.mozilla.org/firefox/
2.   Google Chrome, θα το βρείτε στην διεύθυνση : https://www.google.com/chrome/

Στη συνέχεια επιλέγετε την «Είσοδο στο ηλεκτρονικό παραπέτασμα» για να μπείτε στον ηλεκτρονικό χώρο της ψηφοφορίας και ακολουθείτε τις οδηγίες.

Η αυτοπρόσωπη ψηφοφορία στην ΚΑΛΠΗ (με τον γνωστό κλασικό τρόπο) θα γίνει από ώρες 09:00 έως 17:00.

Για τα Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλονίκης, η ψηφοφορία με την αυτοπρόσωπη παρουσία θα ξεκινήσει την Πέμπτη 24/11/2022 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 25/11/2022, από ώρες 09.00 έως 17.00 για κάθε ημέρα, στο γραφείο του συλλόγου Μητροπόλεως 19   5ος οροφος στοά Χρυσικοπουλου

Αναλυτικές οδηγίες εδώ