Αλλαγές αρμοδιοτήτων στην Περιφερειακή Διεύθυνση ασφάλισης και παροχών

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

    Oi αρμοδιότητες   του T.A.Y.T.E.Κ.Ω   μεταφέρθηκαν       από 1/12/2020 στις παρακάτω αρμόδιες διευθύνσεις.

 

Συγκεκριμένα απευθύνεστε:

Στην περιοχής σας, Υποκατάστημα Μισθωτών (τ. ΙΚΑ) στα Τμήματα/Γραφεία Μητρώου  για:

  • ασφαλιστική ικανότητα,
  • ευρωπαϊκής κάρτας ασφάλισης 
  • γενικά των διεθνών εντύπων

 Στην περιοχής σας, Υποκατάστημα Μισθωτών (τ. ΙΚΑ) στα Τμήματα/Γραφεία  Παροχών (Πληρωμών) Συντάξεων  για:

  • Νέα αιτήματα  καταβολής επιδομάτων απολύτου αναπηρίας (επίδομα συμπαράστασης)

 

Στην Αγ. Κωνσταντίνου 5, ΤΚ 10431 Αθήνα (Ομόνοια)  για:

  •  καταβολή εξόδων κηδείας,  στα Τμήματα Α’ και Β’ Εξόδων Κηδείας της Διεύθυνσης Α’ Παροχών της Γενικής Διεύθυνσης Παροχών και Υγείας, e mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • καταβολή επιδομάτων Μητρότητας ασφαλισμένων των Τραπεζών, απευθύνεστε στα Τμήματα Α’ και Β’ Επιδομάτων Μητρότητας της Διεύθυνσης Α’ Παροχών της Γενικής Διεύθυνσης Παροχών και Υγείας.  e mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Στην Μενάνδρου 41-43, ΤΚ 10437 Αθήνα  (Ομόνοια)   για:

  • καταβολή επιδομάτων ασθένειας, απευθύνεστε στα Τμήματα Α’ και Β’ Επιδομάτων Ασθένειας της Διεύθυνσης Β’ Παροχών της Γενικής Διεύθυνσης Παροχών και Υγείας: e mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • χορήγηση παροχών πρόνοιας, δυσχέρειας, εφάπαξ βοηθήματος παιδιού με ειδικές ανάγκες, απευθύνεστε στο Τμήμα Λοιπών παροχών σε Χρήμα της Διεύθυνσης Β’ Παροχών της Γενικής Διεύθυνσης Παροχών και Υγείας. e mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Στην Πατησιων 12, ΤΚ 10677 Αθήνα για:

  • καταβολή επιδομάτων απολύτου αναπηρίας, παλαιών αιτημάτων που εκκρεμούν,  στην Δ/νση Συντάξεων Αναπηρίας, Ατυχημάτων και Αποκατάστασης. e mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οσοι συνάδελφοι είχαν προβλήματα, παρακαλούμε να αποστείλουν εκ νέου  το αίτημά τους στην νέα αρμόδια υπηρεσία.