10/9/2022 ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Καλούνται,

Οι Συνταξιούχοι μέλη μας, να πάρουν μαζικά μέρος στο Συλλαλητήριο – Διαμαρτυρίας που θα γίνει το ΣΑΒΒΑΤΟ 10/9/2022 και ώρα 18:00 στο Άγαλμα Ελ. Βενιζέλου Θεσ/νίκης.

Όλοι μαζί,

Συνταξιούχοι, Εργαζόμενοι, Άνεργοι σε κοινό αγώνα, για τα Οικονομικά - Κοινωνικά  και Ασφαλιστικά μας δικαιώματα και για πραγματικές αυξήσεις όλων των Συντάξεων, Μισθών και Ημερομισθίων.

 

Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΛΠΑΖΕΙ οι ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΞΑΝΕΜΙΖΟΝΤΑΙ – ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ και ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ, επί 12 ΧΡΟΝΙΑ !


Ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας των εξαγγελιών και των Κυβερνητικών διακηρύξεων για την οικονομική πολιτική του επόμενου έτους. Το ηλεκτροσόκ της ενέργειας, οι αυξήσεις των φαρμάκων και όλων των βασικών και απαραίτητων προϊόντων, αγαθών και υπηρεσιών, συρρικνώνουν δραματικά και καθημερινά την αγοραστική μας δύναμη. Η Σύνταξη πλέον, φθάνει δεν φθάνει, έως τις 17 του μήνα!

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ! 

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ &ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

1) Ενσωμάτωση προσωπικής διαφοράς.

2) Αύξηση όλων των Συντάξεων στο ύψος του πληθωρισμού.

3) Επιστροφή των αναδρομικών του 11μηνου σε ΌΛΟΥΣ, είτε είχαν καταθέσει αγωγές είτε όχι, γιατί  πίστεψαν τις υποσχέσεις των Κυβερνητικών στελεχών.

4) Επαναφορά των ΔΩΡΩΝ, για τα οποία έχουν πληρωθεί εισφορές.

5) Κατάργηση και για τους Συνταξιούχους της Eιδικής EισφοράςAλληλεγγύης, αλλά και της EισφοράςAλληλεγγύης Συνταξιούχων.

6) Άμεση και έντοκη καταβολή των αναδρομικών από τους λανθασμένους και καθυστερημένους επανυπολογισμους των Νόμων Κατρούγκαλου και   Βρούτση.

7) Ανώτατο πλαφόν στις τιμές ενέργειας και καυσίμων, ουσιαστικά μείωση του ΦΠΑ, και των ειδικών φόρων κατανάλωσης, όπως γίνεται σχεδόν σε όλη την Ευρώπη.

Τα ανωτέρω αιτήματα είναι απολύτως ρεαλιστικά, δίκαια, οικονομικά και κοινωνικά αναγκαία, για να μπορέσουν οι Συνταξιούχοι να επιβιώσουν, από την επερχόμενη οικονομική θύελλα !

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ – ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Επιτέλους πρέπει η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός,  να ακούσει τη φωνή διαμαρτυρίας και απόγνωσης των Συνταξιούχων, και να μην τους ξεχάσει ξανά  στην ομιλία του στη ΔΕΘ !

Οι Συνταξιούχοι ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ και ΤΙΠΟΤΑ.

Όλοι μαζί

ΕΝΩΤΙΚΑ- ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ  να ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ μας.

Για το Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλονίκης

 Υπογραφή_Προέδρου-Γραμματέα_εγγρωμο.jpg